VIe lustrum der H.D. Nexus

Waarde leden, spoorleden en reünisten,

Na het daverende succes in 2014 ("Het meest briljante schoolreisje ooit") is het moment aangebroken waarop u eigenlijk al vijf jaar wacht en krachten voor spaart, een vervolg op dat schoolreisje, maar nu tijdens het VIe Lustrum der Herendispuut Nexus. Het is in november namelijk al weer dertig jaar geleden dat vijf Homo Sapiens Nexus de logische stap ondernamen om een eigen dispuut op te richten. Een heugelijk moment dat niet zonder gepast feest aan u voorbij kan gaan!

Het HD Nexus heeft ook de afgelopen vijf jaar getrouw Senatoren, barco's en commissieleden aan de Maastrichtse Studenten Vereniging Tragos geleverd. De actieve leden zijn elke woensdag op de kroeg te vinden om in de groene borrelkamer onze wekelijkse borrel in te luiden en te zorgen dat ze bovenaan in de bierstatistieken staan. Tevens zijn ze volop aanwezig op alle feesten en toernooien die het Maastricht en andere studentensteden te bieden hebben en zijn er met ons eigen Tragosski de afgelopen twee jaren nog nooit zulke grote groepen meegegaan. Als resultaat, een bloeiend dispuut dat in het middelpunt van Maastricht staat!

De VIe Lustrumcommissie der HD Nexus biedt u in samenwerking met het Bestuur van de Reünistenstichting wederom een fantastisch Lustrumweekend aan:

Wanneer: vrijdag 15 november 2019 t/m zondag 17 november 2019

Inclusief:
Dit gehele pakket wordt u aangeboden voor slechts € 275,-. Dit wordt mogelijk gemaakt door het spaarplan en de bijdrage vanuit de stichting.

Meld je nu aan!

Met groengele rare apen- en bananengroet,

VIe Lustrumcommissie der H.D. Nexus
&
Reünistenfonds der H.D. Nexus

Er zijn op dit moment 78 aanmeldingen

Aanmeldformulier
Voornaam
Achternaam
Email
Jaar
Hele weekend aanwezig
Hotelovernachting donderdagavond
Opmerkingen
captcha
los de bovenstaande som op
Ik ga akkoord met afschrijving van een bedrag van € 275,-